Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Μαμαδιστικο Κεικ

Υλικα:

2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κουταλια της σουπας μπεικιν παουντερ
1.5 κουπα ζαχαρη
0.5 σουπα αραβοσιτελαιο
1 γιαουρτι στραγγιστο 2% (200γρ)
4 αυγα
εσανς πορτοκαλιου


Εκτελεση:


Χτυπαμε τη ζαχαρη με τα αυγα μεχρι να αφρατεψουν, στη συνεχεια ριχνουμε το γιαουρτι, το αλευρι, το λαδι και 3-4 σταγονες εσανς πορτοκαλιου. Αν δεν εχετε εσανς, μπορειτε να χρησιμοποιησετε ξυσμα απο ενα πορτοκαλι.






Αλειφουμε την φορμα του κεικ με βιταμ, ριχνουμε το μειγμα μεσα και ψηνουμε το κεικ στους 150 βαθμους (η στην θερμοκρασια που ψηνετε συνηθως τα κεικ σας, αναλογα τον φουρνο), για περιπου 1 ωρα.



Το κεικ ειναι ετοιμο!




Καλη επιτυχια και καλη απολαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου