Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Κερασμα με Δαμασκηνα, Καρυδια και Λευκη Σοκολατα

Αυτες οι μπουκιες θα σας μεινουν αξεχαστες γιατι θα σας γεμισουν το στομα με μια πλουσια γευση απο δαμασκηνο, καρυδι και σοκολατα!

Υλικα:

1 πακετο δαμασκηνα χωρις κουκουτσι


200 γρ καρυδια

1 ασπρη κουβερτουρα (180 γρ)


Εκτελεση:

Ανοιγουμε το καθε δαμασκηνο και βαζουμε μεσα 1 κομματι καρυδι. Γεμιζουμε ολα τα δαμασκηνα με τον ιδιο τροπο.


Σε ενα μπρικι λιωνουμε την κουβερτουρα σε bain-marie (μπεν μαρι)


Αφηνουμε την κουβερτουρα να κρυωσει και με ενα κουταλι, βουταμε ενα ενα τα δαμασκηνα που ετοιμασαμε ωστε να τα καλυψουμε ολοκληρωτικα με την κουβερτουρα και τα ακουμπαμε σε μια λαδοκολλα.



Τα αφηνουμε να κρυωσουν και μετα τα βαζουμε στα φορμακια ζαχαροπλαστικης.


Διατηρουνται σε ενα κουτι στο ψυγειο.

Καλη επιτυχια και καλη ορεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου