Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ταβας με Γιαουρτι

Υλικα:

1.5 kg αρνι η κατσικι

0.5 kg γιαουρτι


3 αυγα

1 κουταλια της σουπας κορν φλαουρ

αλατι πιπερι
2 κουταλιες της σουπας φρεσκο βουτυρο


Εκτελεση:

Αλατοπιπερωνουμε το κρεας, προσθετουμε ενα ποτηρι με νερο, 1κουταλια της σουπας βουτυρο και βραζουμε το κρεας για μιση ωρα.


Αφου βραζει το κρεας, απο το ζουμι περνουμε ενα ποτηρι του νερου και φτιαχνουμε μια ελαφρια μπεσαμελ με μια κουταλια της σουπας κορν φλαουρ και μια κουταλια της σουπας φρεσκο βουτυρο.



Στο γιαουρτι ριχνουμε τα 3 αυγα και οταν η μπεσαμελ εχει κρυωσει το ανακατευουμε με αυτο το μειγμα.


Με το μειγμα που εχουε φτιαξει περιχυνουμε το κρεας και το βαζουμε στον φουρνο να ψηθει στους 200 βαθμους μεχρι να παρει ενα ωραιο χρυσο χρωμα.


Καλη επιτυχια και καλη ορεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου